Driftsform (Natmus)

Klima og teknik
Der er samarbejde mellem Bygningsdrift, Laboratoriet og Magasin og Logistik om drift af eksisterende magasiner samt nybygning af magasiner.

Samlingerne
Der er samarbejde mellem Forsknings- og Formidlingsafdelingen og Magasin og Logistik i forbindelse med fremtagning af museumsgenstande til udlån, studiebrug, fotografering mm. Det er Magasin og og Logistik, der fremtager genstande fra magasiner og lægger dem på plads.

Bevaring
Der er samarbejde mellem Bevaringsafdelingens konserveringsenheder og Magasin og Logistik i forbindelse med kuréropgaver, udfærdigelse af tilstandsrapporter samt fremtagning af museumsgenstande til konservering, blandt andet i forbindelse med ENB-projektet.

Samlings og registreringsudvalget
Magasin og Logistiks enhedsleder er permanent medlem af museets Samlings- og registreringsudvalg.

Senest redigeret 03/2008

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.