Magasin B-9-1-2, Nationalmuseet

Nationalmuseet, Magasin B-9-1-2

Nationalmuseet har siden slutningen af 1980’erne gennemført en storstilet renovering af sine magasiner.
I 1987 blev Magasinsekretariatet oprettet under Drifts- og Administrationsafdelingen.
I forbindelse med omstrukturering af Nationalmuseet i 2002, blev Magasinsekretariatet lagt under Nationalmuseets Bevaringsafdeling. Enhedens arbejdsområde blev udvidet med administration af Nationalmuseets udlån. Til denne arbejdsopgave blev der tilført medarbejdere fra andre enheder. Enheden skiftede navn til Magasin og Logistik.
Magasin og Logistik har ansvaret for den samlede håndtering af alle Nationalmuseets samlinger.
Nationalmuseet har ca. 28.000 m2 magasin. Der er 264 magasiner, fordelt på 7 lokaliteter. I begyndelsen af 1990-erne blev en del af Brede Værk’s bygninger fra begyndelsen af det 20. århundrede renoveret og indrettet til magasiner.
Magasin B-9-1-2 er udvalgt til præsentation i Magasinmanualen. Det er et af mange mulige eksempler på gode magasiner. Det er beliggende i Brede og rummer Nationalmuseets samling af stole og spejle. Der vil blive suppleret med eksempler fra andre magasiner.

Nationalmuseet i Brede, bygning 8-10

Nationalmuseet i Brede, bygning 8-10

 

Senest redigeret 03/2008

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.