Dokumentation (Natmus)

Fra Klargøring er der adgang til Dokumentation. I Dokumentation udføres fotoarbejde, og der kan udføres registreringsarbejde i forbindelse med ind- og udføring fra magasinerne.Dokumentation er udstyret med et professionelt fotoatelier samt faciliteter til brug ved arbejdet med genstandsregistrering og -mærkning. Det tilstræbes, at Nationalmuseets professionelle fotografer benytter dette atelier til footoarbejde i forbindelse med udstilling og publikationsfotografering af genstande fra magasiner i Brede. Således undgås unødig transport af museumsgenstande til fotografering i København.

Størrelse                        95,5 m2 (15,15 m x 6,3 m)
Størrelse, fotoafsnit       33,4 m2 (5,3 m x 6,3 m)
Gulv Klinker

Dokumentation har vinduer mod vest. Vinduerne er dækkede af hvide og lystætte gardiner.

Rummet er ventileret af samme udsugningsanlæg som de øvrige funktioner på Etage 1 og apteret med V/K vand, punktsug og trykluft. Rummet er indrettet med minipallereoler til opbevaring af museumsgenstande under dokumentation.

Skadedyrskontrollen i Dokumentation følger programmet for kontrol af skadedyr i magasinerne.

Dokumentation med foto, registrering og mærkning

Dokumentation med foto, registrering og mærkning

Senest redigeret 03/2008

 

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.