Åbent depot (Ribe)

Overetagegen i magasinet, Åbent depot

Overetagegen i magasinet, Åbent depot

Det åbne depot er placeret på 1 sal. Det ligger over en del af Modtagelsen og har ovenlys. Depotet støder op til mødelokale og teknikrum. Rummet er opvarmet, men ikke klimastyret.
Depotet bruges nu primært til midlertidig opbevaring af museumsgenstande, som er på vej gennem registrerings- og nummereringsprocesserne forud for magasinering. Hertil er opstillet reoler langs væggene. Desuden er der opstillet arbejdsborde og stole, som bruges flittigt, både af interne og eksterne, i forbindelse med arbejdsprocesser der kræver plads, f.eks. gennemgang og sortering af større mængder genstande.

Størrelse                              87,8 m2 (7,2 m x 12,2 m)

Kommentarer og erfaringer
”Depotet er med ovenlys og meget fleksibelt. Det er meget nyttigt for os at have den ekstra plads til de genstande, som er på vej gennem systemet. Vi har ofte besøg af forskere udefra, som i ro og fred kan sidde her og gennemse materiale uden at deres arbejde forstyrrer eller er i vejen for det øvrige arbejde der foregår på magasinet.”
(Mette Højmark Søvsø, museumsinspektør og magasinansvarlig, SJM).

Senest redigeret 12/2014

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.