Bygningsvedligeholdelse (Ribe)

Sydvestjyske Museer har ansvaret for bygningsvedligeholdelsen. Pedellen og en magasinmedarbejder står for tilsyn med magasinbygningen, det tekniske udstyr, klimaanlæg, alarmsystemer, de mobile reolsystemer og andet inventar. Pedellen har ansvaret for at reparationer udføres og har i samarbejde med administrationschefen ligeledes ansvaret for, at serviceaftaler vedrørende alarmsystemer og klimaanlæg vedligeholdelses. Pedellen udfører selv mindre vedligeholdelsesopgaver og sørger for udskiftning af lysstofrør og sikringer.

SJMs personale står for rengøring af lokaler og magasinhaller. Dokumentation af luftfugtighed og temperatur foretages ved hjælp af DataSuite systemet. En medarbejder på magasinet har ansvar for at holde øje med klimamålinger.

Retningslinjer for tilsyn af magasiner og udstillinger med kulturarvsgenstande
(Slots- og Kulturstyrelsens retningslinjer for bevaring og håndtering)

Senest redigeret 02/2016

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.