Beliggenhed (SMK)

Statens Museum for Kunst er beliggende den nordvestlige ende af Østre Anlæg, i centrum af København. Anlægget er en del af Københavns gamle voldanlæg. Museet er let tilgængeligt med offentlige transportmidler til og fra Nørreport eller Østerport stationer. Der er ca. 10 km til Motorvej 21 i sydgående retning og 5 km til Motorvej 19 i nordgående retning.

Hvor ligger Statens Museum for Kunst?
https://www.google.dk/maps/@56.520423,9.8614117,12z

Arkitekt Anna Maria Indrio´s tilbygning fra 1998

Arkitekt Anna Maria Indrio´s tilbygning fra 1998

Magasin M2 er indrettet i arkitekt Anna Maria Indrio´s tilbygning fra 1998. Magasinerne her er opført som en bygning indeni bygningen med placering midt i bygningskernen, langt fra bygningens ydermure og adskilt fra andre funktioner af brede gangarealer.

Senest redigeret 07/2009

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.