Organisation (Vejle)

Fællesmagasinet i Vejle er en selvejende institution, D.S.I. Fællesmuseumsmagasiner.
Institutionen blev dannet i 2001 med repræsentantskabet som øverste myndighed.
I repræsentantskabet sidder en repræsentant for hvert af brugermuseerne/arkiverne, en repræsentant for Konserveringscentret i Vejle samt en repræsentant for hver af de 5 kommuner, som har brugere i Fællesmagasinet.
En bestyrelse, valgt af repræsentantskabet, forestår driften og udviklingen af institutionen.
Tilsynet og den daglige ledelse varetages af personalet ved Konserveringscentret.
Konserveringscentret er beliggende ved Fællesmagasinet, og den fælles institution, Center for Bevaring af Kulturarv er den første og hidtil eneste af sin art i Danmark. Naboskabet har styrket Konserveringscentrets faglige bånd til museerne og sikrer kvalificeret tilsyn med samlingerne. Fællesmagasinets primære brugere er kulturhistoriske museer, kunstmuseer og arkiver i Region Syddanmark og Region Midtjylland.

Senest redigeret 11/2014

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.