Tilsyn (Vejle)

Tilsyn med bygninger, tekniske installationer og teknisk materiel samt løbende klima- og skadedyrskontrol varetages af Konserveringscentret i Vejle og fællesmagasinets forvalter. Der føres jævnlig inspektion af taget og den ud- og indvendige bygning. De fleste tekniske installationer er samlet i teknikrummet i mellembygningen, hvor der forefindes manualer for de tekniske installationer i Fællesmagasinet og mellembygningen.

Alle detektorer holdes fri for edderkopper og andet af rengøringspersonalet. Tyverialarmen tilses af udbyderselskabet, et årligt tilsyn er inkluderet i serviceabonnementet. Brandalarmeringsanlægget tilses lovmæssigt af DBI (Dansk Brandteknisk Institut) og af firmaet, som har installeret brandalarmen.

Konserveringscentret fører tilsyn med klimaet i Fællesmagasinet.
Magasinhallerne og kølerummet har radiostyrede dataloggere, som registrerer temperatur og relativ luftfugtighed. Klimadata overføres løbende til Konserveringscentrets computersystem. Klimadata fra magasinerne vurderes mindst ugentlig af konservatorerne.

Konserveringscentret udfører skadedyrsmonitering hver 3. måned. Desuden er rengøringspersonalet instrueret i at holde øje med skadedyr og andre unormaliteter, for eksempel vand på gulvet.

Senest redigeret 11/2014

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.