Anlæg (Vejle)

Fællesmagasinet i Vejle er opført i 2003, efter udbud i totalentreprise. Fællesmagasinet er bygget samtidigt med og i umiddelbar tilknytning til Konserveringscentret i Vejle. I 2013 er Fællesmagasinet udvidet med ekstra magasinplads med kompaktreoler og kompaktlagring (det betyder at alle museers- og arkivers genstande, arkivalier og værker placeres i magasinreolerne uden hensyn til ejerinstitution, men med et stregkodesystem, som gør det muligt hurtigt at finde det ønskede). Tilsammen udgør de Fælles Museumsmagasiner og Konserveringscentret i Vejle den fælles institution: Center for Bevaring af Kulturarv.

Brugerne står for klargøringen af egne samlinger forud for indflytningen – under rådgivning fra Konserveringscentret.

Senest redigeret 11/2014

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.