Licitation (Vejle)

Billede0294

Skinner lægges til kompaktarkivreoler

Byggeprojektet (år 2002) vedrørende etableringen af Fællesmagasinet i Vejle blev udbudt i totalentreprise. Fem entreprenører blev indbudt til at afgive tilbud. K.G. Hansen & Sønner a/s, Grindsted, blev valgt til at forestå byggeriet. Mellembygningen og Konserveringscentret blev udbudt i fagentreprise af Vejle Amt, der forestod byggeriet af Konserveringscentret. Birch & Krogboe A/S var rådgivende ingeniør på begge byggeprojekter, hvilket viste sig at være yderst hensigtsmæssigt i forhold til koordineringen af byggeriet.

Udvidelse af fællesmagasinet i år 2012 blev udbudt i omvendt licitation, hvor vi angav ønskerne til en ny bygning og det beløb, vi havde til rådighed, og herefter valgte det projekt, som gav os den bedste bygning. Carl Bro, som undervejs omdannedes til Grontmij blev valgt som ingeniør og Anton Knudsen Egtved A/S blev valgt som totalentreprenør.

Senest redigeret 11/2014

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.