Portrum/indkomstsluse (Vejle)

Portrummet ligger i mellembygningen og støder op til pakkerummet, og fungerer som indkomstsluse for genstande, på vej ind i magasinet. Bilen køres ind, porten lukkes, og herefter åbnes skydeporten ind til pakkerummet. Porten ind til garagen er 4,10 m høj, så de største lastbiler kan bakke ind i garagen.

Her opbevares bl.a. el-pallestabler, el-truck og teleskoplift. I rummet er der stikudtag for 380 V og 230 V, trykluft f.eks. til brug for udendørs trykluftsrensning samt en koldtvandshane med tilkoblet slange. Her opbevares, af sikkerhedsmæssige hensyn, pallestableren med sit ladeapparat. Der er etableret en aftrækskanal til det fri for gasser fra batteriet. I rummet er der udtag for 380 V og 230 V, trykluft samt V/K vand med slangetilkobling. Trykluft og vand er installeret for at kunne foretage udendørs afrensning af grovere genstande.

Størrelse: 24,3 m2 (5,9 m x 4,2 m)

Mellembygningen – og dermed også portrum/indkomstsluse – er konventionelt byggeri: Gulvet er isoleret, og der er termostatstyret opvarmning.

Senest redigeret 11/2014

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.