Rengøring (Vejle)

Konserveringscentret er ansvarligt for rengøring i Fællesmagasinet, og rengøringen foretages efter behov af Konserveringscentrets rengøringsassistent. Rengøringen omfatter gulvvask og rengøring af vægge, alarmer m.v. for edderkoppespind. Gulvet rengøres med en lang gulvmoppe og vaskes med en elektrisk gulvvaskemaskine, som oplades efter brug. Når den ikke er i brug, placeres den udenfor magasinområdet, i mellembygningen. Der anvendes almindelige industriel universalsæbe. Moppen kan gå ind under reolerne, og den er et vigtigt redskab i skadedyrskontrollen. Brugerne sørger selv for rengøring af reoler og hylder. Rengøring af fællesfaciliteter som køkken, registreringsrum, teknikrum og toiletter udføres ugentligt af konserveringscentrets rengøringsassistent. Rengøringspersonalet er instrueret i at se efter skadedyr og andre unormaliteter, for eksempel vand på gulvet. Inspektionen foregår i forbindelse med den kvartalsvise rengøring.

Kommentarer og erfaringer
Erfaringer viser, at det ind til videre ikke har været nødvendigt for brugerne at rengøre på
hylder og reoler. Støvniveauet er meget lavt i magasinområderne. Den kvartalsvise rengøring af edderkoppespind omkring alarmer har også vist sig at fungere. Vi har ikke længere fejlalarmer på grund af edderkopper og lignende – det var et problem i begyndelsen.”
(Lise Ræder Knudsen, Konserveringscentret i Vejle)

Senest redigeret 12/2014

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.