Indretning (SMK)

Statens Museum for Kunst råder over 14 magasiner og har gennem årene benyttet sig af forskellige danske leverandører af magasininventar. De 4 magasiner i Maria Indrio’s tilbygning fra 1998 er indrettet med kompaktreoler fra Nordplan A/S.
Af tekniske hjælpemidler anvender museet et antal malerivogne til intern transport af malerier. Vognene er udviklet i samarbejde med Østerbro Smede værksted.
Magasinering af museets værker tager udgangspunkt i, hvilke af museets tre samlinger et værk tilhører samt hvilken kunstfaglig gruppe, værket falder ind under.Medarbejdere i Kunsthåndteringen udvikler løbende nye transport- og indretningsdetaljer.

Senest redigeret 07/2009

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.