Klimakontrol og -styring (SMK)

Klimaet på Statens Museum for Kunst styres af et CTS anlæg. Drift og Sikkerhedsafdelingen er ansvarlig for drift og vedligeholdelse af anlægget. Siden 2003 har drift og vedligeholdelse af alle tekniske installationer været udliciteret. Der er indgået kontrakt med YIT om drift og vedligeholdelse af de tekniske installationer i perioden 2003-08.
Drift og sikkerhedsafdelingen har udarbejdet detaljerede arbejds- og ydelsesbeskrivelser, og der afholdes månedlige driftsmøder, der skal sikre, at firmaet overholder beskrivelser og kontrakt.
Magasinerne i den nye bygning kører alle på det samme klimaanlæg. Klimamålinger foretages på afgangsluften fra magasinerne. Der måles 5 gange i timen, og eventuelle alarmer registreres i Drift og Sikkerhedsafdelingen.

Bevaringsafdelingen kontrollerer klimaet i magasinerne. Klimamålingerne gennemføres ved hjælp af et antal dataloggere af typen Gemini Tinytag, View 2.

Senest redigeret 07/2009

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.