Drift (Randers)

Fællesmagasinet for museer i Midt- og Østjylland ejes af brugermuseerne, der har uddelegeret den daglige drift til Museum Østjylland. Ansvaret for driften ligger hos Museum Østjyllands bevaringsafdeling. Afdelingen vedligeholder og fører tilsyn med bygninger, indeklima og udstyr samt forestår indflytninger og udlån fra magasinet. Alle museumsgenstande, der kan tåle nedfrysning, frysedesinficeres ved ankomsten til magasinet, og der føres løbende kontrol med skadedyr.

Fællesmagasinet lagerstyres elektronisk med et kommercielt lagerstyringssystem, tilpasset af Fællesmagasinet selv, til brug på museumsmagasiner. Udlån fra magasinet sker ved hjælp af lagerstyringssystemet.

Brugermuseer og bevaringsafdeling hjælpes ad ved modtagelse og påpladssætning af museumsgenstande samt i forbindelse med udlån fra magasinet.

Fællesmagasinet for museer i Midt- og Østjylland havde i 2013 en omsætning på 1,3 mill. kr.

Senest redigeret 11/2014

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.