Vejledninger (Randers)

Arbejdet på Fællesmagasinet for museer i Midt- og Østjylland tager udgangspunkt i Slots- og Kulturstyrelsens “Retningslinjer for bevaring og håndtering af kulturarvsgenstande“. Disse retningslinjer er generelle, og fællesmagasinet i Randers har derfor udarbejdet et sæt konkrete vejledninger for arbejdet med klargøring og pakning til Fællesmagasinet

Klargøring af museernes samlinger til Fællesmagasinet for museer i Midt- og Østjylland er beskrevet under ‘Randers, Anlæg, Klargøring af samlingerne’. Her bringes Fællesmagasinets samlede vejledninger:

Vejledning om rengøring af museumsgenstande
Vejledning om mærkning af museumsgenstande og pakkeenheder
Fællesmagasinets nummereringskit
Vejledning om primær emballage
Vejledning om sekundær emballage
Vejledning om datahåndtering
Vejledning om håndtering af arkæologiske prøver
Vejledning om fotografisk materiale

Senest redigeret 11/2014

 

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.