Indkøbscentralen (Randers)

Fællesmagasinet for museer i Midt- og Østjylland stiller jævnfør sine retningslinjer en række krav til brugermuseernes valg af emballage. For at give disse krav en realistisk gang på jorden og for at spare brugermuserne for både unødige udgifter og en masse bøvl, driver Fællesmagasinet en Indkøbscentral. Brugermuseerne kan her rekvirere de materialer, der for eksempel kun sælges i store kvanti, kun købes i udlandet eller som kræver særlig bevaringsmæssig indsigt at vurdere.

Brugermuseerne bestiller – typisk lige før en indflytning – de materialer, de har brug for. Vognmanden afhenter de bestilte varer på Fællesmagasinet, typisk i forbindelse med afhentning af flyttelæsset til Fællesmagasinet. Museum Østjylland administrerer Indkøbscentralen uden fortjeneste. Brugermuseerne modtager en gang årligt en faktura på årets indkøb fra Indkøbscentralen.

I øjeblikket kan disse materialer rekvireres fra Indkøbscentralen:

Paller
Pallerammer
Pallemellemrum
Flyttekasser F1
Knivæske
Planoark
Pallepap (B2-D2)
Syrefrit silkepapir på ruller
Manilamærke MM1
Manilamærke MM2
Manillamærke MM3
Bomuldsnor
PP Pakkebånd, sort
KLUG klisterpapir, 50 mm
KLUG klisterpapir, 25 mm
Mærkningskit
Ethafoam

Senest redigeret 11/2014

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.