Kontor og studie (Randers)

Funktioner på 1. sal

Funktioner på 1. sal

Kontor og studierum befinder sig på førstesalen. Rummet bruges fortrinsvis som kontor for Museum Østjyllands konservatorer, der har ansvaret for den daglige drift. Rummet kan dog også bruges af brugermuseerne og andre, der i en kortere periode har brug for et studierum.
Der er adgang til kontoret fra stueetagen ad en vindeltrappe. Fra rummet er der adgang til frokoststue og bad samt et lille lager. Der er også adgang til Magasin A (platformen) og til Magasin B (platformen). Adgang til Magasin B sker gennem Teknikrummet.
Kontor og studierum er udstyret med to robuste hæve-/sænkeborde med linoleumsoverflade, en reol med ruller, to høje kontorstole, en opslagstavle og en kontor reol. Gulvbelægningen er linoleum.
En PC arbejdsstation med VPN-adgang til Museum Østjyllands server, herunder fællesmagasinets lagerstyring, benyttes af primært magasinets faste medarbejdere, men også af gæster, der har brug for Internet adgang.

Størrelse: 28 m2; 7 x 4 m
Hæve-/sænkeborde: 2 m2; 2 x 1 m
Reol til ruller: Bredde: 2,2 m; dybde: 0,6 m

Kontor og studierum, set fra vindeltrappen og frokoststuen

Kontor og studierum, set fra vindeltrappen og frokoststuen

 

Senest redigeret 11/2014

Der er lukket for kommentarer

Der er lukket for kommentarer. Du kan ikke skrive en kommentar til dette indlæg.