Ringslynge – når du skal ud at gå med barnebarnet

Har du lige fået et lille barnebarn, er det altid en glædelig nyhed – og du kan helt sikkert se frem til gode stunder med den lille ny. Som bedsteforældre er det godt at have nogle ting i hjemmet, som kan hjælpe forældrene, så de ikke altid skal have den store oppakning med, når de skal på besøg. Og her kommer en såkaldt ringslynge ind i billedet.

En ringslynge er en smart lille beklædningsgenstand, du kan iføre dig. Du vikler den rundt om kroppen, således at den sidder fast på overkroppen og har plads til barnet på maven. Grundet at den sidder godt til med en binding foran, får barnet støtte til ryggen og får den support, som det har behov for.

Det kan være svært at overskue alle de ting, du skal nå i løbet af en dag, hvis ikke du har hænderne frie. Fx sådan noget som at skolde og klargøre sutteflasker, når babyen skal have mad. Så er det rart, at du har din ringslynge og altid har barnet under opsyn. Den er nem at tage på, når du først lige har gjort det et par gange. Så er der bestemt ingen ben i det.

Få bedre overblik og vær en bedre bedsteforælder

Langt de fleste bedsteforælder har en klar ambition om at være gode bedsteforældre og give barnebarnet en god oplevelse og masser af nærhed. Det kan en ringslynge blandt andet være med til at bidrage til. I og med at barnet altid er tæt på dig, og du har det i syne hele tiden, er der ingen fare for, at det ligger hele bliver uoverskueligt. Du kan faktisk gøre, som du plejer. Gøre rent, lave mad, vaske tøj, gå en tur og meget andet.

Bemærk lige, at den kun er beregnet til kortere ture, da et barn trods alt vejer nogle kilo og får dig til at bøje en smule forover. Regn derfor ikke med, at du kan gå de lange ture med den på, uden at få ondt i ryggen. Den er også god som en erstatning til en lille stol eller klapvogn, da du kan bære barnet, som du har lyst til.

Med en rigtig god ringslynge bliver du en bedre bedsteforælder og kan hjælpe til, når der er behov for det. Den er nem at gå med, og den er også ret billig set ift. den værdi, den reelt skaber.

Brug den som gynge i hjemmet

Har du en ringslynge, kan du også bruge den som gynge. Børn elsker at blive gynget, hvorfor du er dagens bedsteforælder i skysovs, hvis du lige kan give sådan en tur. Den kan bruges til meget andet end en gåtur, da du også kan bruge den som tæppe om som hængekøje – ude som inde. Har du ikke prøvet en ringslynge før, er det bare om at svinge forbi en butik og teste den. Så ved du, hvordan den føles, før du køber den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *